Kamala järjestää jälleen tsunamievakuointiharjoituksen

Kamala, Phuket -

Kamala Tambonin hallintojärjestö järjestää tsunamievakuointiharjoituksen jälleen tässä kuussa.

Jutha Dumlak, Kamala Tambonin hallintoorganisaation puheenjohtaja, ilmoitti tänään (19th), että he järjestävät tsunamievakuointiharjoituksen uudelleen 24. elokuutath klo 1 julkisessa puistossa lähellä Kamal Beachia. He kutsuvat ihmisiä ja vapaaehtoisia mukaan harjoitukseen.

Viime kuussa Phuketissa pidettiin tsunamievakuointiharjoituksia useilla alueilla Rawai ja Kamala.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.