Kahdessa ajoneuvo-onnettomuudessa läheinen moottoripyöräilijä loukkaantui Phuketissa sen jälkeen, kun pyörä lensi pois törmäävistä ajoneuvoista

KUVA: Sri Soonthornin kunta

Thalang, Phuket -

  Moottoripyöräilijä loukkaantui sen jälkeen, kun sedan törmäsi suureen kuorma-autoon, jolloin kuorma-auto kaatui ja pyörä lensi suoraan moottoripyöräilijän reitille, jolloin he putosivat.

Thalangin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta tänään 2 kello 00:18 Thep Kasattri Roadilla Sri Soonthornin osa-alueella.

Lainvalvontaviranomaiset ja tiedotusvälineet saapuivat paikalle löytääkseen yhden loukkaantuneen henkilön, joka oli moottoripyöräilijä. Kaatunut kuorma-auto, jossa oli erilaisia ​​tavaroita, oli lähellä tiellä. Myös vaurioitunut sedan ja moottoripyörä löytyivät läheltä.

Thalangin poliisi salasi kaikkien osallisten kuljettajien henkilöllisyytensä onnettomuuden täyden tutkinnan ajaksi.

Silminnäkijät kertoivat paikalliselle medialle, että sedan törmäsi kuorma-auton takaosaan ennen kuin kuorma-auto kaatui. Kuorma-auton pyörä löystyi ja moottoripyörän kuljettaja törmäsi pyörään. Poliisi tarkistaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn ja harkitakseen syytteitä.

Lehdistöaikaan mennessä moottoripyöräilijä on edelleen paikallisessa sairaalassa, kaksi muuta kuljettajaa eivät loukkaantuneet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.