Thaimaan laivaston upseeri pysäyttää ajoneuvonsa ja auttaa tajutonta loukkaantunutta miestä risteyksessä Phuketissa

Phuket -

  Thaimaan laivaston upseeri, joka oli ajamassa, pysäytti autonsa ennen kuin antoi apua tajuttomalle loukkaantuneelle miehelle risteyksessä Phuket Townissa tänään 18.

Ylipäällikkö ensimmäisen luokan upseeri Chaiwat Yuttapichainawin Thaimaan kuninkaallisen laivaston alueelta 3, joka ajoi vaimonsa kanssa autossa Phuket Townissa, pysähtyi auttamaan loukkaantunutta Jui Tuin risteyksessä. Tuntematon loukkaantunut mies löydettiin tajuttomana tieltä auton ja moottoripyörän välisen onnettomuuden jälkeen. Pelastuslaitos ei ollut vielä saapunut paikalle.

Chaiwat on koulutettu pelastustehtäviin. Hän ja hänen sairaanhoitajavaimonsa antoivat ensiapua päähän ja niskaansa loukkaantuneelle miehelle ennen ambulanssin saapumista.

Phuketin lainvalvontaviranomaiset eivät paljastaneet onnettomuuden yksityiskohtia ja sitä, mitä ajoneuvoa loukkaantunut mies ajoi.

Chaiwatia kehuttiin laajasti Thaimaan sosiaalisessa mediassa teoistaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.