Thaimaahan on saapunut yli neljä miljoonaa ulkomaalaista turistia sen jälkeen kun koko maa avattiin uudelleen tammikuussa, Thaimaan matkailuviranomainen raportoi.

Kansallinen -

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) raportoi keskiviikkona 17. elokuuta, että Thaimaahan saapuneiden ulkomaisten matkailijoiden kokonaismäärä on noussut neljään miljoonaan sen jälkeen, kun koko maa avattiin uudelleen 1. tammikuuta.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn kertoi lehdistölle, että kun hallitus oli tammikuussa lieventänyt ulkomaisten matkailijoiden toimenpiteitä ja rekisteröintiä, kerrottiin, että maassa oli vieraillut yhteensä 4,015,504 1 16 turistia tammikuun XNUMX. päivän ja elokuun XNUMX. päivän välisenä aikana, mikä kuvastaa matkailun asteittaista paranemista. ala.

"TAT odotti, että elokuun 31. päivänä ulkomaisten matkailijoiden määrä saavuttaisi 4.5 miljoonaa ihmistä ja yli 40,000 XNUMX ihmistä saapuisi maahan päivässä", kuvernööri lisäsi.

TAT on pitänyt tavoitteensa 10 miljoonasta ulkomaisesta matkailijasta vuoteen 2022 mennessä, ja ulkomaisten matkailijoiden määrän odotetaan olevan vähintään miljoona kuukaudessa elo-syyskuun välisenä aikana. Myös viimeisellä neljänneksellä, lokakuusta joulukuuhun, ennustetaan kasvavan keskimäärin 1 miljoonalla ihmisellä kuukaudessa.

Kansainvälisten matkailijoiden tulojen odotetaan myös olevan 625.8 miljardia bahtia vuonna 2022, kun taas kotimaan markkinoiden odotetaan olevan 160 miljoonaa ihmistä neljännesvuosittain, mikä tuottaa noin 656 miljardia bahtia tuloja, mikä johtaa ulkomaisten matkailutulojen kokonaistavoitteeseen. ja thaimaalaiset turistit, 1.2 biljoonaa bahtia.

TAT:n mukaan viisi suurinta kansallisuutta, jotka matkustivat Thaimaahan 1. tammikuuta - 16. elokuuta, ovat Malesia 526,051 395,025 hengellä, jota seuraavat Intia 218,043 213,523, Lao PDR 193,003 XNUMX, Singapore XNUMX XNUMX ja Yhdistynyt kuningaskunta XNUMX XNUMX:lla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/