Mahout kuolee elefantin hyökkäyksen jälkeen Phang Ngassa

KUVA: MGR Online

Phang Nga -

  Mahout, joka on norsujen kouluttaja, kuoli kärsiessään kauheita haavoja vartaloonsa, saatuaan elefantin kimppuun Phang Ngassa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta eilen (17th) Baan Nai Yanissa, Tha Yoon osa-alueella, Takua Thungin alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen 32-vuotiaan Suppachai Wongfaden ruumiin. Hän oli kärsinyt vartalolleen merkittäviä vaurioita. Hän oli 20-vuotiaan urosnorsun, Pong Pang, omistaja.

Phang Nga Live Stock Officen ja toisen paikallisen mahoutin työntekijät ampuivat elefanttia anestesialla 500 metrin päässä tapahtumapaikalta.

Tapahtumalla ei ollut suoraa silminnäkijää, ja oli epäselvää, mitä tapahtui. Herra Suppachai oli kuulemma ollut kokenut mahout ja työskennellyt Pong Pangin kanssa monta vuotta. Live Stock Office suorittaa tutkinnan yhdessä lainvalvontaviranomaisten kanssa tapahtuman jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.