Loukkaantunut ulkomaalainen miehistön jäsen liberialaisessa rahtialuksessa pelastettiin Phuketiin

Phuket -

  Liberialaisen rahtialuksen loukkaantunut ulkomaalainen miehistön jäsen on pelastettu ja viety Phuketiin.

Phuketissa sijaitseva Thaimaan kuninkaallinen laivaston alue 3 raportoi, että heille ilmoitettiin tapauksesta rahtilaivasta Oracle, Liberian kansallinen rahtilaiva 16. elokuuta.th. Miespuolinen miehistön jäsen oli loukkaantunut vakavalla haavalla oikeaan käteensä, vaikka vamman syytä ei julkistettu.

Rahtilaiva oli 450 kilometriä Phuketin saaresta länteen. Laiva muutti eilen (17. elokuuta) määränpäänsä takaisin Phuketiinth).

Thaimaan kuninkaallinen laivasto saapui laivan lähelle, 46 kilometrin päähän saaresta. Loukkaantunut mies kuljetettiin nosturilla laivaston laivaan ennen kuin hänet vietiin sairaalaan saarella.

Hänen tilansa ei ollut lehdistöaikaan mennessä selvä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.