Paloevakuointiharjoitus pidettiin yökerhossa Bangla Roadilla Patongissa – KUVAKIERTO

Patong, Phuket -

  Paloevakuointiharjoitus pidettiin Illuzion-yökerhossa Bangla Roadilla Patongissa tänä iltapäivänä (18. elokuuta).

Edellinen tarinamme: 

Kokous pidettiin viime viikolla Patongin kunnassa, jota johtivat Patongin pormestari Chalermsak Maneesri ja Kathun piiripäällikkö Siwat Rawangkun.

Harjoitus tuli perässä Palo baarissa Bangla Roadilla Patongissa hälytti turisteja elokuun 11. päivänäth.

Harjoituksen käynnisti Phuketin varakuvernööri Arnuparp Rodkwan Yodrabam. Illuzion-yökerhossa Bangla Roadilla Patongissa tänä iltapäivänä (18. elokuuta) pidettiin paloevakuointiharjoitus, jossa monet ihmiset liittyivät harjoitukseen. Onnettomuudessa loukkaantuneina oli kymmenen henkilöä. Palomiehet sammuttivat "palon", joka oli vain pilaharjoitus.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.