PÄIVITYS: Rawaissa kukkia myyneen tytön siepanneen mies pidätettiin Nakhon Si Thammaratissa

Rawai, Phuket -

Mies, jonka väitetään siepanneen 13-vuotiaan tytön, kun tämä myi kukkia Rawai Beachillä Mueang Phuketin alueella, viisi kuukautta sitten, on pidätetty Nakhon Si Thammaratissa.

Edellinen tarinamme:

Chalongin poliisi ilmoitti pidätysmääräyksestä sen jälkeen, kun tarina oli levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Helmikuun 9th, 2022, tytön äiti oli ensin tehnyt ilmoituksen Chalongin poliisille.

Phuket Provincial Poice raportoi, että poliisi tunnisti epäillyn vain Somsakiksi, 33. Somsakia syytetään "alle XNUMX-vuotiaan lapsen ottamisesta vanhemmiltaan ilman järkevää syytä".

Nyt meidän päivityssöi:

Somsak on pidätetty eilen (16. elokuuta) Nakhon Si Thammaratin Phipunin alueella. Tyttö on löydetty ja viety takaisin vanhempiensa luo. Somsak vietiin takaisin Chaongin poliisiasemalle lisätoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.