Thaimaalainen nainen löydettiin kuolleena Phuketin kaupungin kanavasta, eikä rikosta epäillä

Phuket -

Nainen löydettiin kuolleena kanavasta Phuket Townissa lähellä Phuketin kaupungin julkista puistoa.

Phuketin kaupungin poliisi sai ilmoituksen paikalliselta asukkaalta kello 5 eilen (00. elokuuta)th), että he näkivät ruumiin kellumassa Bang Yai -kanavassa lähellä Saphan Hinin julkista puistoa Phuket Roadilla Talad Yain osa-alueella Mueang Phuketissa.

Pelastustyöntekijät ja poliisi saapuivat paikalle ja löysivät ruumiin ajautumassa kanavassa kuvapuoli alaspäin. Veden vuorovesi oli alhaalla ruumiin löydettäessä. Kasvomaski ja kenkäpari löydettiin kanavan sivusta. Hänen ruumiistaan ​​ei löytynyt merkkejä kamppailusta. Poliisin mukaan nainen kuoli vähintään kuusi tuntia ennen kuin hänen ruumiinsa löydettiin.

Nainen, jonka nimeä ei kerrottu viranomaisille, saapui myöhemmin paikalle. Hän kertoi poliisille, että ruumis oli hänen anoppinsa. Hän antoi anoppinsa henkilökortin poliisille. Ruumis tunnistettiin rouva Parichart Sangkam, 50. Hän asui talossa noin kilometrin päässä tapahtumapaikalta.

Nainen kertoi poliisille, että hänen anoppinsa kärsi masennuksesta. Hän ei ollut palannut kotiin eilisen (15. elokuuta) jälkeenth).

Poliisi tutkii, putosiko Parichart vahingossa kanavaan vai hyppäsikö kanavaan. Hänen ruumiinsa vietiin Vachira Phuket -sairaalaan Phuket Towniin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.