Kymmenen päivän vuotuinen Phuket Por Tor -festivaali on käynnissä

Phuket -

Vuotuinen thai-kiinalainen Phuket "Hungry Ghost" eli Por Tor -festivaali järjestetään 26. elokuuta asti.th Phuketin kaupungissa.

Suuri festivaali järjestetään tavallisesti Bang Naew -kiinalaisessa pyhäkössä Phuket Roadilla Talad Yaissa lähellä Saphan Hinia.

Viime yönä (16th) Phuketin kuvernööri Narong Woonciew ja Phuketin kaupungin pormestari Saroj Angkanapilart ovat virallisesti käynnistäneet festivaalin.

Phuketin kuvernööri Narong sanoi avajaisissa yleisölle: "Festivaalin tarkoituksena on tukea kulttuurimatkailua, taloutta ja paikallisia yhteisöjä. Tapahtumassa on monia perinteisiä Phuket-ruokakojuja, perinteisiä esityksiä, konsertteja, paikallisia tuotteita ja paljon muuta. Tule mukaan festivaaleille.”

Phuket Por Tor (Hungry Ghost) -festivaali alkoi paraatilla Phuketin kaupungissa.

Thai-kiinalainen Hungry Ghost -paikallinen perinne Phuketissa on alkanut.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.