Yksi ihminen kuoli ja yksi loukkaantui vakavasti lava-autokolarissa Chalongissa

KUVA: Raumjain pelastussäätiö

Chalong -

Yksi henkilö kuoli ja toinen loukkaantui vakavasti lava-autokolarissa Chalongin alueella.

Raumjain pelastussäätiö raportoi, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta tänä aamuna (17. elokuuta) Soi Na Chaissa, Chalongin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella.

He saapuivat paikalle ja huomasivat, että vaurioitunut pakettiauto törmäsi sähköpylvääseen. Yksi henkilö kuoli tapahtumapaikalla ja toinen loukkaantui vakavasti. Loukkaantunut, tuntematon nainen, kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Pelastustyöntekijät uskovat tässä vaiheessa, että kuljettaja oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ennen törmäystä sähköpylvääseen. Chalongin poliisi selvittää kuitenkin onnettomuuden tarkkaa syytä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.