PÄIVITYS: Hollantilainen mies pidätettiin Phuketissa laittomasta kalasta Krabin kansallispuistossa

Phuket -

Hollantilainen mies on pidätetty Phuketissa, kun hän oli viime viikolla pyytänyt laittomasti kalaa Krabin kansallispuiston alueella.

Edellinen tarinamme:

Ulkomaalainen jäi kiinni sosiaalisessa mediassa väitetysti papukaijakalojen pyytämisestä kansallispuiston alueella Krabissa. Video oli ensin huomannut TikTokissa, ja sitten "raivostuneita" thaimaalaisia ​​jakanut sen laajasti.

Ulkomaalainen mies, jonka väitetään pyytäneen kalaa laittomasti Krabin kansallispuistossa, julkaisi anteeksipyynnön sosiaalisessa mediassa, useiden thaimaalaisten uutismedialähteiden mukaan.

Nyt meidän päivitykseendate:

Luonnonvara- ja ympäristöministeri Varawut Silpa-archa julkaisi viestin Facebookissaan seuraavana aamuna.

Eilen (15th) klo 3 poliisit pidättivät Roslan Benedian Alankomaista. Hänet pidätettiin Phuketissa.

Herra Roslan myönsi vuokranneensa veneen Phi Phi Donin saarelta Phi Phi Lay Islandille 9. elokuutath. Herra Kritsana oli veneen kapteeni (Varawut ei antanut kapteenin koko nimeä). Ryhmä oli pysähtynyt pyytämään kalaa, ja kapteeni ja Roslan väittivät, etteivät tienneet alueen olevan kansallispuistossa.

Molemmat miehet vietiin Phi Phin poliisiasemalle jatkotoimia varten.

Roslanille uhkaa merkittäviä vankeusrangaistuksia ja sakkoja sekä karkotus ja todennäköinen mustalle listalle lisääminen Thaimaan tiukkojen ympäristölakien nojalla. On epäselvää, mistä kapteenia syytetään lehdistön ajan.

Roslanin online-anteeksipyynnössä hän ilmoitti olevansa pahoillaan tapahtuneesta ja väitti myös, ettei tiennyt kansallispuistoalueiden kalastuksen tiukoista laeista ja pyysi anteeksi. Ympäristöministerin kerrotaan kuitenkin olevan raivoissaan tapauksesta ja vaatinut lain täyden voiman soveltamista Roslaniin.

Thaimaalainen sosiaalinen media on myös viettänyt suuren osan kuluneesta viikosta "raivoissaan" tapauksesta ja lisännyt öljyä tuleen.

TPN-media toimittaa lisää päivityksiä tästä tarinasta, kun ne tulevat saataville.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.