Tie Phuketin vanhassakaupungissa Por Tor (Hungry Ghost) -paraatia varten

Phuket -

Phuket Old Town Roadin tie suljetaan väliaikaisesti "Por Tor" (Nälkäinen kummitus) -paraati tänä iltapäivänä (16. elokuuta).

Edellinen tarinamme:

Thai-kiinalainen Hungry Ghost -paikallinen perinne Phuketissa on alkanut.

Phuketin kaupungin kunta on ilmoittanut, että Por Tor -paraati sisältää pääasiassa punaisia ​​kilpikonnakakkuja. Kilpikonnat edustavat hyvää terveyttä ja pitkää ikää, kun taas punainen on kiinalaisille myös onnen väri.

Paraati alkaa Kultaisen lohikäärmeen patsaalta Thalang Roadilta ja kulkee - Taew Nam -risteys - Phuket Road - Surin Circle (kellotorni) - Bang Naew -risteys - Bang Naew -pyhäkkö (Por Tor -seremonia)

Thalang Road Phuketin vanhassakaupungissa suljetaan väliaikaisesti (postin lähellä olevasta risteyksestä Taew Nam -risteykseen) klo 4-00

Tänä vuonna festivaali järjestetään 16. elokuutath elokuulle 26th . Siellä on monia perinteisiä Phuket-ruokakojuja, perinteisiä esityksiä, konsertteja, paikallisia tuotteita ja paljon muuta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.