Phuketin poliisi tuomittiin 25 vuodeksi vankilaan nuudelikauppiaan ammuttua Patongissa vuonna 2021

Patong, Phuket -

Phuketin poliisi tuomittiin 25 vuodeksi vankeuteen ammuttuaan nuudelikauppiaan Patongissa viime vuoden helmikuussa 2021.

Edellinen tarinamme:

Poliisikorpraali Pornthep Channarong, 25, kertoi poliisille, että hän oli voimakkaasti päihtynyt, kun hän meni ulos juhlimaan siirtoaan ja ampui myyjä Aroon Thongplubin.

Tänään (16. elokuuta) Phuketin maakunnan tuomioistuin on lukenut tuomion ja sopinut, että syytetty Pornthep aikoi tappaa toisen henkilön. Rangaistus on 33 vuotta ja neljä kuukautta vankeutta.

Vastaajan on maksettava uhrille korvauksia 20 vuoden kuluessa yhteensä 7,992,500 XNUMX XNUMX bahtia.

Vastaaja on kuitenkin tehnyt hyvää yhteistyötä tuomioistuimen kanssa. Rangaistus on lievennetty 25 vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankeuteen 1,000 7,992,500 bahtin sakolla sekä XNUMX XNUMX XNUMX bahtin korvauksen maksamiseksi uhrille.

TPN-median mukaan uhri on muuttunut pysyvästi vammaiseksi tapahtuman jälkeen eikä pysty kävelemään.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.