"Big Joke" vierailee Phuketissa "Smart Safety zone" -projektissa Phuketin vanhassakaupungissa

KUVA: Siam Rath

Phuket -

  'Big Joke', poliisin apulaiskomissaari Surachet Hakpal, eilen (15. elokuuta)th) tarkasti Phuketin vanhankaupungin alueella sijaitsevan Smart Safety Zone -alueen Phuketin kaupungin poliisin vastuulla.

Hän tarkasti myös Phuketin vanhankaupungin tienkorjaukset. "Big Joke" on huolissaan siitä, että autoilijoille ei ole tarpeeksi esteitä. Rakennusurakoitsijaa on kehotettu lisäämään esteiden määrää tieturvallisuuden varmistamiseksi.

KUVA: Siam Rath

Jotkut Phuketin vanhankaupungin ylikulkutiet ovat myös haalistuneet. Big Joke on käskenyt Phuketin kaupungin poliisipäällikön ja liikennepoliisin varmistamaan, että suojatiet maalataan uudelleen.

Big Joke sanoi paikalliselle thaimaalaiselle medialle: "Älykkäät turvavyöhykkeet ovat erityisiä vyöhykkeitä, jotka vaativat erityistä hoitoa. Olemme luvanneet ihmisille, että teemme parhaamme. Jatkossa Smart Safety Zone -alueita laajennetaan myös muille alueille.

"Älykäs turvavyöhyke -projekti ei tarkoita vain CCTV-kameroiden lisäämistä, vaan se sisältää myös valtion ja yksityisen sektorin täyden yhteistyön ihmisten hyödyksi." Big Joke päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.