Thai-kiinalainen Hungry Ghost -paikallinen perinne Phuketissa on käynnissä

Phuket -

Thai-kiinalainen Hungry Ghost -paikallinen perinne Phuketissa on alkanut.

Vuosittaisen seremonia avattiin eilen (14th) toisessa kerroksessa Tessaban 1 Marketissa tai Ban San Marketissa Ranong Roadilla Phuket Townissa. "Por Tor Kong", joka on "Por Torin jumala" tai "helvetin kuningas", sijoitettiin seremoniaan.

Festivaali on nimeltään "Por Tor" Phuketissa, mutta ulkomaalaiset tuntevat sen hyvin nimellä "Hungry Ghost". Thaimaalaiset kiinalaiset Phuketissa uskovat, että esi-isiensä henget vapautuvat takaisin maan päälle sukulaistensa ja perheidensä luona tähän kuukalenterin aikaan vuodesta.

Yksi tärkeimmistä tarjouksista heidän esi-isilleen on punaiset kilpikonnakakut. Kilpikonnat edustavat hyvää terveyttä ja pitkää ikää, kun taas punainen on kiinalaisille myös onnen väri.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.