Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: singaporelainen kuoli ja seitsemän muuta loukkaantui liikenneonnettomuudessa, itävaltalainen pidätettiin, tulipalo Bangla Roadilla

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 8 sunnuntaihin 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Singaporelainen kuljettaja kuoli ja neljä singaporelaista matkustajaa on saanut erilaisia ​​vammoja sen jälkeen, kun sedan törmäsi bussiin, jossa Korean kansalainen ja kaksi thaimaalaista loukkaantuivat Kata Hillillä 12. elokuuta.

21-vuotias singaporelainen naiskuljettaja oli valitettavasti todettu kuolleeksi klohän kohtaus.

2. Itävaltalainen mies, jolla on 12 pidätysmääräystä, on pidätetty Phuketissa, koska hänen väitetään osallistuneen huumeisiin ja petokseen Itävallassa.

David, 37, Itävallan kansalainen, on etsintäkuulutettuna Itävallasta, jossa hänen väitetään osallistuneen laittomasti huumeisiin, petoksiin ja laittomien aseiden hallussapitoon.

3. Palo baarissa Bangla Roadilla Patongissa hälytti turisteja 11. elokuutath.

Palomiehet ilmoittivat, että palon syttymissyy sai alkunsa kipinöistä korkeajännitesähkökaapelin yläpuolellar.

Viihdepaikan palopoistoharjoitus pidetään Illuzion-yökerhossa Bangla Roadilla Patongissa.

Paloevakuointiharjoitus pidetään Illuzion-yökerhossa Bangla Roadilla Patongissa 18. elokuutath klo 1 alkaen.

Viranomaiset tarkastivat Patongin Bangla Roadin viihdepaikat paloturvallisuuden varmistamiseksi.

4. Asianomaisten viranomaisten mukaan Phuket odottaa lisää intialaisia ​​turisteja, jotka tuottavat yli 7.5 miljardia bahtia tänä vuonna 2022 Intiassa äskettäin järjestetyn roadshown jälkeen.

Intialaiset turistit ovat Phuketin tärkeimmät matkailumarkkinat. Tämän vuoden toukokuusta tähän mennessä Phuketissa on vieraillut 87,292 XNUMX intialaista turistia.

5. Turistit ovat kuulemma valittaneet elintarvikkeiden hinnoista paikallisessa kuuluisassa vanhassa ravintolassa Phuket Townissa.

Henkilö lähetti ravintolasta käsin kirjoitetun laskun 11 ruoasta, yhteensä 10,460 40 bahtia. Se on pieni paikallinen ravintolakioski suurella tuoremarkkinoilla siellä yli XNUMX vuotta.

Phuket Townissa sijaitsevan ravintolan omistajalle määrättiin 1,000 XNUMX bahtin sakko, koska hän ei näyttänyt ruokalistalla selvästi ruoan hintoja.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.