Phuket järjestää Kata Beach Life Festivalin

Phuket -

Kata Beach Life Festival 2022 järjestetään 26.-28th.

Elävää musiikkia, konsertteja ja DJ on paikalla kolmella lavalla Kata Beachilla Nature Active Campin, kahvilan, urheilukilpailujen ja Amazing Thailand -valokuvakilpailun kanssa aamusta iltaan.

Nauti Sarah.salola, 4EVE, Patrickananda, No One Else, TELEX TELEXs, THE PARKINSON, The Paradise Bangkok Molam International Band ja ModernDog konserteista ja elävästä musiikista.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Phuketin matkailualan toimijat ovat valmiita ajamaan Kata Beachistä "surffauskaupungiksi".

Phuket Beach Festival 2022 järjestetään 23. elokuutard elokuulle 28th , 2022 Kata Beachillä houkutellakseen lisää turisteja "vihreällä kaudella" (monsuunikausi).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.