Tulipalohuone hotellissa Rawaissa

Rawai -

Tuli vaurioitti huonetta Rawaissa sijaitsevassa hotellissa viime viikonloppuna.

Rawain palomiehille ilmoitettiin tulipalosta lauantaina (7. elokuuta) kello 02th) Vijitt Resort Phuketissa Wiset Roadilla Rawain osa-alueella Mueang Phuketissa.

He saapuivat huoneeseen löytääkseen paljon savua. Palomiehet sammuttivat palon nopeasti. Huone vaurioitui, mutta henkilövahinkoja ei kerrottu. Palon syttymissyytä tutkitaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.