PÄIVITYS: Virkamiehet tapaavat taksinkuljettajia keskustellakseen "asiakkaiden varastamisesta" Patongissa

Patong -

  Patongin poliisi ja Phuket Land Transport Officen (PLTO) virkamiehet tapasivat taksinkuljettajia Patongissa keskustellakseen "asiakkaiden varastamista" koskevasta ongelmasta.

Edellinen tarinamme:

Asia on levinnyt virukseksi Phuketin sosiaalisessa mediassa 11. elokuutath. Taksinkuljettajat, jotka seisovat taksikojussa hotellin edessä lähellä Kalim Beachia Patongissa, ovat kiinnittäneet papereita läheisiin sähköpylväisiin.

Viranomaiset tapasivat nämä taksinkuljettajat myöhemmin. Patongin poliisipäällikkö everstiluutnantti Poom Semworanon kertoi Phuket Expressille: "Taksinkuljettajat kertoivat meille, että he ovat huolissaan rekisteröimättömistä taksinkuljettajista tai, kuten he kutsuvat heitä "mustiksi rekisterikilpeiksi", jotka hakevat asiakkaita. Tuli joitain väärinkäsityksiä. Heillä ei ollut tarkoitus pysäyttää rekisteröityjä "laillisia" taksinkuljettajia. Olemme kuitenkin kehottaneet heitä olemaan hyviä isäntiä vastaanottamaan turisteja ja tarjoamaan heille hyvää taksipalvelua.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.