Tuhannet turistit ja Thaimaan matkailuministeri liittyvät Full Moon Party -juhliin Pha-Nganin saarella Surat Thanissa

KUVA: Matichon

Surat Thani -

  Tuhannet turistit liittyivät Full Moon Party -juhliin Pha -Nganin saarella Surat Thanissa, ja matkailu- ja urheiluministeri jopa vieraili juhlissa.

Yli 10,000 12 thaimaalaista ja ulkomaalaista turistia liittyi Full Moon Party -tapahtumaan perjantai-iltana (XNUMX. elokuuta). Turistit matkustivat Baan Bang Rakin laiturilta Bor Pudin osa-alueella Koh Samuin alueella Full Moon Party -tapahtumaan koko yön. Meriviranomaiset tarkastivat laiturin turvallisuuden varmistamiseksi ja pikaveneiden ylihinnoittelun estämiseksi.

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn ja asiaankuuluvat Surat Thanin matkailuviranomaiset vierailivat ja toivottivat turisteja tervetulleiksi Full Moon Party -juhliin.

Sumet Meepat, pikaveneen kuljettaja, kertoi TPN:lle: "Lisää turisteja tulee Full Moon Party -tapahtumaan maan uudelleen avaamisen jälkeen. Olemme sopineet ehdotuksesta viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämiseksi klo 4 asti. joka voi tukea taloutta ja tuottaa enemmän tuloja."

Lisätietoja:

Matkailu- ja urheiluministeri valmistelee ehdotusta viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämiseksi kello 2 alkaen. klo 00 asti. mukautua turistikäyttäytymiseen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.