Surat Thani toivottaa tervetulleeksi yli 57,000 XNUMX thaimaalaista ja ulkomaista matkailijaa kolmen päivän pitkän viikonlopun aikana

Surat Thani -

Surat Thani on toivottanut tervetulleeksi yli 57,000 12 turistia pitkän viikonlopun aikana elokuun 14. ja 14. päivän välillä, Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) raportoi sunnuntaina XNUMX. elokuuta.

TAT:n Surat Thanin toimiston johtaja Nanthawan Siripokphat paljasti, että maakuntaan matkustaa noin 57,243 32,604 ihmistä, joista 24,639 XNUMX oli thaimaalaisia ​​ja XNUMX XNUMX ulkomaalaisia.

Keskimääräinen hotellivarausprosentti on 54.39 prosenttia ja keskimäärin 3 päivää. TAT arvioi matkailijoiden menojen kokonaistulon olevan noin 455.84 miljoonaa bahtia keskimääräisestä 3,100.43 2,507.28 bahtin päiväkulutuksesta – 3,695.99 XNUMX bahtia thaimaalaista kohden ja XNUMX XNUMX bahtia ulkomaalaista kohden.

Nanthawan lisäsi, että syy siihen, miksi jokainen turistikohde oli vilkasta, johtui hyvästä säästä.

”Meri on kaunis viime aikoina ja käymisen arvoinen, etenkin kaikilla kolmella suositulla saarella. Koh Phanganilla oli täysikuujuhlat, Koh Samuilla oli polkukilpailu ja Koh Taolla oli paljon sukellusturisteja. Useat mantereen turistinähtävyydet, kuten metsät, vesistö ja Ratchaprapan pato, olivat myös kiireisiä tänä viikonloppuna, hän sanoi.

Kuva: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.