Viisi huumeepäiltyä pidätettiin Phuketissa kahdessa päivässä yhteensä 3,373 XNUMX metamfetamiinipillereillä.

Phuket -

Viisi huumeepäiltyä on pidätetty kahden päivän aikana Phuketissa yhteensä 3,373 XNUMX metamfetamiinipillerillä.

Phuketin maakunnan poliisi raportoi 10. elokuutath elokuun 11. päivään saakka he ovat pidättäneet viisi epäiltyä, jotka ovat:

  1. Phuketista kotoisin oleva Charin 'Arm' Innoom, 31, pidätettiin Karonissa. Häneltä takavarikoitiin 1,909 1 metamfetamiinipilleriä ja kaksi käsintehtyä käsiasetta kahdella luodilla. Häntä syytetään luokan XNUMX huumeiden hallussapidosta myyntitarkoituksessa sekä ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

2. Niram 'Nat' Samoo Lanlongsa, 26, Phuketista pidätettiin Wichitissä. Häneltä takavarikoitiin 15 metamfetamiinipilleriä ja käsintehty kynäpistooli. Häntä syytetään luokan 1 huumeiden hallussapidosta ja ampuma-aseen laittomasta hallussapidosta.

3. Jirayut 'Benz' Datjarit, 23, Rayongista, pidätettiin Rassadassa. Häneltä takavarikoitiin 0.08 grammaa metamfetamiinia ja 41 metamfetamiinipilleriä. Häntä syytetään luokan 1 huumeiden hallussapidosta myyntitarkoituksessa ja huumeiden laittomasta käytöstä.

4. Nattapong 'Mos' Hansantear, 30, Phuketista, pidätettiin Chalongissa. Häneltä takavarikoitiin 800 metamfetamiinipilleriä. Häntä syytetään luokan 1 huumeiden hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

5. Narongchai 'O' Srisooksai ja Sommai 'Mai' Noppakao, 39, Phuketista, pidätettiin Kathussa. Heiltä takavarikoitiin 2.52 grammaa metamfetamiinia, 608 metamfetamiinipilleriä, 30 Ecstasy-pilleriä, kaksi käsiasetta ja 85 luotia. Heitä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa sekä ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.