Viihdepaikkojen paloharjoitus järjestetään Bangla Roadilla

TIEDOSTO KUVA

Phuket -

Viihdepaikan palopoistoharjoitus pidetään Illuzion-yökerhossa Bangla Roadilla Patongissa.

Patongin kunnassa pidettiin tällä viikolla kokous, jota johtivat Patongin pormestari Chalermsak Maneesri ja Kathun piiripäällikkö Siwat Rawangkun.

Patongin pormestari Chalermsak kertoi Phuket Expressille: "Paloharjoituksen tarkoituksena on varmistaa paloturvallisuus ja olla valmiina, jos tulipalo tapahtuu viihdepaikoilla tai Bangla Roadilla.

"Palon evakuointiharjoitus pidetään Illuzion-yökerhossa Bangla Roadilla Patongissa 18. elokuutath klo 1 alkaen."

Sillä välin Palo baarissa Bangla Roadilla Patongissa hälytti turisteja eilen 11. elokuutath.

Myös,

Kathun virkamiehiä ja Patongin poliisia tutkivat viihdepaikat Bangla Roadilla. He tarkastivat paloturvallisuustoimenpiteet, kuten sammuttimet, palouloskäynnit, kyltit ja palontorjuntajärjestelmät tapahtumapaikkojen sisällä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.