Matkailu- ja urheiluministeri ehdottaa aukioloaikojen pidentämistä suosittujen matkailukohteiden viihdepaikkoihin

Kansallinen -

Matkailu- ja urheiluministeri valmistelee ehdotusta viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämiseksi kello 2 alkaen. klo 00 asti. mukautua turistikäyttäytymiseen.

Ministeri Phiphat Ratchakitprakarn paljasti torstaina 11. elokuuta, että ehdotus esitellään Covid-19-tilannehallinnon keskuksen (CCSA) kokouksessa hyväksyttäväksi ensi viikolla.

Phiphat lisäsi: "Laajennus on sopusoinnussa ulkomaalaisten turistien käyttäytymisen kanssa, kuten Euroopan ja Lähi-idän kansalaisten, jotka aloittivat illallisen säännöllisesti noin klo 10. ja alkoi juoda keskiyöllä. Joten kun he alkoivat pitää hauskaa, oli aika sulkea viihdepaikat. Joten nykyiset aukioloajat eivät vastanneet niin paljon turistien tarpeita.”

Tätä ei kuitenkaan sovelleta valtakunnallisesti, vaan vain sopivilla kaavoitusalueilla. Ministerin mukaan ministeriö tutkii pilottikaavoitusalueita, jotka ovat enimmäkseen suosittuja matkailukohteita, kuten Khaosan Road Bangkokissa, Bangla Road Phuketin Patong Beachillä, Walking Street Pattayalla, Ao Nang Krabissa, Khao Lak Phang Ngassa. , Hua Hin, Samui ja Chiang Mai. Huomioimme, että luettelo alueista, joihin kello 4:XNUMX sovelletaan, ei ole lopullinen.

Ministeriö on alun perin kehottanut paikallisia yrittäjiä muodostamaan tiimin keskustelemaan lääninkuvernöörinsä kanssa aikeestaan ​​perustaa kaavoitusalue. Kaavoitus ei kuitenkaan saa millään tavalla häiritä yhteisön asukkaita.

"Jos keskustelu sujui hyvin, ministeriö neuvottelee sisäministeriön kanssa kaavoituksen hyväksymisestä ennen sen esittämistä CCSA:lle", Phiphat jatkoi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.