Thaimaan poliisi muistuttaa, että turvavyöt ovat pakollisia kaikille matkustajille, ja se otetaan käyttöön syyskuun alussa

Kansallinen -

Pääkaupunkiseudun poliisivirasto muistuttaa yleisöä uudesta määräyksestä velvoittaa kaikki ajoneuvojen matkustajat käyttämään turvavöitä koko matkan ajan, kuten Valtioneuvoston lehdessä julkaistiin viime vuoden toukokuussa.

Apulaiskomissaari ja tiedottaja Jirasan Kaewsangek totesi torstaina 11. elokuuta, että asetus on osa tieliikennelakia nro 13, joka tulee voimaan 5. syyskuuta.

Istuimen lyöntien lisäksi laki sisältää myös lasten turvaistuimen tai erikoisistuimen, joka on annettava alle XNUMX-vuotiaille lapsille vakavien ja kuolemaan johtavien vammojen riskin vähentämiseksi. Laillinen ja turvallinen istuinsuunnittelu julkistetaan myöhemmin Thaimaan kuninkaallisen poliisin harkinnan jälkeen.

Apulaiskomissaari sanoi: "Thain kuninkaallinen poliisi julkaisee täydellisen lain pian. Jos se voidaan tehdä 5. syyskuuta mennessä, virallinen toimeenpano on joustava 90 päivän kuluessa ja laki julkaistaan ​​välittömästi. Mitä tulee säästöihin, poliisi antaa aluksi varoituksia tiedottaakseen yleisölle täytäntöönpanon ensimmäisellä jaksolla. Emme asettaisi pidätystä etusijalle ja harkitsisimme tapauskohtaisesti."

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.