Patongin hotellin edessä olevat taksinkuljettajat varoittavat muita taksinkuljettajia asiakkaiden "varastamisesta".

Patong, Phuket -

Taksinkuljettajat Patongin hotellin edessä ovat varoittaneet muita taksinkuljettajia "varastavista" asiakkaita alueellaan.

Asia on levinnyt Phuketin sosiaalisessa mediassa tänään (11. elokuuta).th). Taksinkuljettajat, jotka seisovat taksikojussa hotellin edessä lähellä Kalim Beachia Patongissa, ovat kiinnittäneet papereita läheisiin sähköpylväisiin.

Viesti päättyi: "Muut taksinkuljettajat, olkaa hyvä ja välttäkää asiakkaiden hakemista tältä alueelta, koska ette kunnioita meitä. Olet pyytänyt asiakkailta normaalia alhaisempia hintoja. Painiskelemme töiden kanssa. Olet varastanut asiakkaamme. Tätä ei voida hyväksyä. Olemme varoittaneet sinua."

Sosiaalisen median käyttäjät ovat huolissaan asiasta, koska he pelkäävät sen aiheuttavan ongelmia kuten ennenkin, kun taksinkuljettajat tappelevat ja vahingoittavat matkailukuvaa. He vaativat poliisia ja Phuketin maaliikennevirastoa tutkimaan asiaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.