Kata Beach Phuketissa tullaan "Surf Cityksi"

Phuket -

Phuketin matkailualan toimijat ovat valmiita ajamaan Kata Beachistä "surffauskaupungiksi".

Ms Kanokkorn Pattarawanee, Phuket Tourism Associationin komitean jäsen, kertoi The Phuket Expressille: "Kata Beach ja Karon Beach ovat kuuluisia turisteista, jotka haluavat leikkiä surffailla ja nauttia hiljaisesta ilmapiiristä. Erityisesti Kata Beach on ollut surffaajien paratiisi viimeisen 30 vuoden ajan. Siitä huolimatta Kata Beachillä vierailleiden turistien määrä on edelleen pienempi kuin Patongissa. Odotamme lisää turisteja sesonkiaikana vuoden lopulla.

”Suurin osa surffaajista on ulkomaalaisia, mutta nykyään myös thaimaalaiset ovat kiinnostuneita surffauksesta. Kata Beachia on kutsuttu Phuketin parhaaksi surffausrannaksi. Paikka sopii kaikentasoiseen surffaukseen. Kata Beachillä on monia surffaajia. Surffaustapahtumia on järjestetty useiden vuosien ajan. Nämä tapahtumat ovat tärkeitä, jotta Kata Beachistä tulee "Surf City" vähintään kahdesti vuodessa. Kanokkorn totesi.

Surffausoperaattori Komsan Sangkaew kertoi Phuket Expressille: "Katan rannalla on kaunista hiekkaa, jossa on rannan puiden varjoja ja monenkokoisia aaltoja. Kata Beach on 17 kilometrin päässä Phuketin kaupungista. Lähistöllä on monia hotelleja, lomakohteita, ravintoloita ja baareja."

Phuket Beach Festival 2022 järjestetään 23. elokuutard elokuulle 28th, 2022 Kata Beachillä houkutellakseen lisää turisteja "vihreällä kaudella (monsuunikausi).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.