Palo baarissa Bangla Roadilla Patongissa hälyttää turisteja

Patong, Phuket -

  Palo baarissa Bangla Roadilla Patongissa hälytti turisteja tänään iltapäivällä (11. elokuuta)th).

Patongin kunnan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta kello 3 Patongin Bangla Roadin Hero Barissa. He saapuivat paikalle ja huomasivat, että baarista tuli savua. Savun poistaminen kesti melkein tunnin.

Palomiehet ilmoittivat, että palo sai alkunsa tangon yläpuolella olevan korkeajännitteisen sähkökaapelin kipinöistä.

Kipinät tarttuivat baarin kattoon ja kattoon aiheuttaen paljon savua, mutta ei liekkejä. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Palo aiheutti kuitenkin useiden tuntien mittaisen sähkökatkon Bangla Roadille. Huoli tulipaloista on edelleen korkea Thaimaassa, koska Sattahipissa äskettäinen yökerhopalo kuoli seitsemäntoista ihmistä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.