Phuket järjestää perinteiset Baba Häät paraatilla

Phuket -

Vuosittainen Phuketin perinteinen Baba Wedding -tapahtuma ja -paraati järjestetään Phuketin vanhassakaupungissa paikallisen matkailun edistämiseksi ensi kuussa.

Phuketin varakuvernööri Amnuay Pitsuwan kertoi Phuket Expressille: "Tänä vuonna Baba Wedding pidetään 3. syyskuutard syyskuuhun 4th Phuketin vanhankaupungin alueella Talad Yain osa-alueella. Tapahtuman tavoitteena on tukea kulttuurimatkailua ja edistää paikallista taloutta.

Phuketin kulttuurijohtaja rouva Jantana Sittipan kertoi Phuket Expressille: "Tapahtuma alkaa Baba Weddingin paraatilla Pearl-hotellista Phang Nga Roadille Phuket Roadille ja päättyy Thalang Roadille."

"Kulttuuriministeri Ittiphon Khunplome avaa tapahtuman virallisesti. Häätapahtumassa on paljon perinteisiä thai-kiinalaisia ​​ja monia paikallisia Phuket-ruokatuotteita. Tule mukaan tapahtumaan”, rouva Jantana lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.