Phuket Beach Festival 2022 houkuttelee turisteja "vihreällä kaudella"

KUVA: zipeventapp

Phuket -

Phuket Beach Festival 2022 järjestetään 23. elokuutard elokuulle 28th , 2022 Kata Beachillä houkutellakseen lisää turisteja "vihreällä kaudella" (monsuunikausi).

Matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakitprakarn sanoi thaimaalaiselle lehdistölle: "Phuket Beach Festival 2022 on yksi urheilumatkailuprojektimme "Air, Sea, Land, Southern Sports Tourism Festival" -tapahtumasta, joka on suunniteltu lisäämään matkailua. Tapahtuman tavoitteena on vahvistaa koko urheilumatkailujärjestelmää yhteistyössä valtion ja yksityisen sektorin kanssa Phuketissa.

”Vihreän kauden tai monsuunikauden aikana ei paljon turisteja vieraile Phuketissa. Toisaalta se kausi on sopivin surffaamiseen. Phuket Beach Festival on hyvä tapahtuma tällä kaudella. Se on kuitenkin myös vaarallista kaikkeen toimintaan voimakkaiden aaltojen vuoksi. Olemme siis tehneet yhteistyötä kansainvälisten yksiköiden, kuten International Life Savingin (ILS) ja International Surfing Associationin (ISA) kanssa tarjotaksemme harjoituksia surffauskouluttajille.

"Phuket Beach Festival järjestetään 23. elokuutard elokuulle 28th Beyond Resort Katassa. Tapahtumassa on surffauskilpailuja, beach lifestyle FLEA Markets, thaimaalaisten artistien konsertteja ja paljon muuta. Tapahtuma on myös CONCERTLIVE STREAMING -kanavalla FACEBOOKin kautta: PHUKETBEACHFESTIVAL.

KUVA: zipeventapp

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.