Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: vietnamilainen äiti ja tytär hukkuvat, yökerhon kuolemaan johtava ammuskelu ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 1. elokuuta 2022 sunnuntaihin 7. elokuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Thaimaa raportoi kolmannesta vahvistetusta Monkeypox-tapauksesta, joka on saksalainen turisti Phuketissa.

Thaimaan terveysviranomaisten mukaan Phuketissa seitsemän ihmistä on todettu olevan suuri riski saada apinarokko, ja heitä testataan ja seurataan sen jälkeen, kun kolmas vahvistettu apinarokkotapaus, joka on saksalainen turisti Phuketissa, julkistettiin.

Saksalaisen turistin thaimaalainen tyttöystävä, joka on kolmas Phuketissa todettu apinarokkotapaus Thaimaassa, antoi negatiivisen testin.

2. Vietnamilainen äiti ja tytär julistettiin kuolleiksi, kun heidän kerrottiin uineen ja hukkuneen Nai Thon Beachillä voimakkaiden tuulten aikana Sa Khun osa-alueella 31. heinäkuuta.

Lähistöllä olevat hengenpelastajat ja hyvät samarialaiset ryntäsivät välittömästi pelastamaan perheen ja tuomaan heidät rantaan, mutta eivät päässeet perille ajoissa, kun toinen turisti, jonka kerrotaan isän, selvisi ihmeen kaupalla.

3. 27-vuotias mies kuoli ja toinen mies loukkaantui Phuket Townin yökerhossa tapahtuneen tappelun ja ampumisen jälkeen.

35-vuotiasta Phuketin yökerhon vartijaa syytetään murhasta, joka johtui aseellisesta kiistasta klubin kävijän kanssa aiemmin tällä viikolla.

Phuketin varakuvernööri sanoi, että yökerhon omistajan, jossa kuolemaan johtanut ammuskelu tapahtui aiemmin tällä viikolla, on tavattava asiaankuuluvat viranomaiset ennen kuin ryhdytään mihinkään lisätoimiin.

Yökerho, jossa kohtalokas ampuminen tapahtui aiemmin tällä viikolla, on määrätty suljettavaksi 30 päiväksi.

4.  Vastasyntynyt vauva löydettiin kuolleena viemäriputkesta Cherng Talayn osa-alueella Thalangin alueella 3. elokuutard.

Cherng Talay -poliisi sai ruumiista kello 9 ilmoituksen vesilaitoksen työntekijältä, joka tarkasti lähellä olevaa vesimittaria.

5. Viranomaiset tarkastivat Patongin Bangla Roadin viihdepaikat paloturvallisuuden varmistamiseksi.

Tarkastus seuraa Thaimaan pääministeri Prayut määräsi eilen 5. elokuuta vakavan tutkimuksen tulipalo "Mountain B" -viihdekeskuksessa Sattahip-alueella Chonburissa eilen varhain, tappaen nyt 14 ja loukkaantuneen 34 ihmistä.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.