Phuket odottaa tänä vuonna 150,000 7.5 intialaista matkailijaa lisää, jotka tuottavat yli XNUMX miljardia bahtia Intian roadshown jälkeen

Phuket -

Asianomaisten viranomaisten mukaan Phuket odottaa lisää intialaisia ​​turisteja, jotka tuottavat yli 7.5 miljardia bahtia tänä vuonna 2022 Intiassa äskettäin järjestetyn roadshown jälkeen.

Phuketin maakunnan hallintoorganisaation (PPAO) varapuheenjohtaja Arnuparb Wechwanichsanong kertoi Phuket Expressille: "PPAO ja Phuket Toruism Association kävivät Intiassa 1. elokuuta pidetyssä roadshow-matkailun markkinointitapahtumassa.st elokuulle 6th, 2022. Tapahtuma oli Thaimaan ja Intian suhteiden 75. vuosipäivä.

”Intialaiset turistit ovat Phuketin matkailualan tärkeimmät markkinat. Tämän vuoden toukokuusta tähän mennessä Phuketissa on vieraillut 87,292 40 intialaista turistia. Intiasta on yli XNUMX suoraa lentoa viikossa New Delhissä, Mumbaissa ja Bangaloressa”, Arnuparb selitti.

"Olemme tyytyväisiä tähän roadshow'hun. Intiassa noin 250 matkailualan toimijaa on kiinnostunut Phuketista. Tästä eteenpäin tämän vuoden loppuun asti Phuketissa vierailee vähintään 150,000 7.5 intialaista turistia, jotka tuottavat vähintään XNUMX miljardia bahtia”, Arnuparb lisäsi.

Arnuparb totesi, että keskimääräinen intialainen turisti viipyi tällä hetkellä 5-6 päivää ja käytti tuona aikana yhteensä noin 50,000 XNUMX bahtia.

Arnuparb kertoi myös, että road show oli määrittänyt, että yksi merkittävä intialaisten turistien tarve Phuketissa oli kasvisruoan lisääminen, etenkin hotelleissa, koska monet intialaiset eivät syö lihaa. Lisäksi intialaista sisältöä ja kieliä sisältävien televisiokanavien lisääminen nähtiin hotelleissa prioriteettina.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.