Phuketin rantasiivous pidettiin kuningatar Sirikitin 90-vuotissyntymäpäivän kunniaksi

Phuket -

Rantojen joukkosiivous pidettiin tänä aamuna kuningatar Sirikitin 90-vuotisjuhlan kunniaksith syntymäpäivä elokuun 12th.

Siivous Naiyangin rannalla tänä aamuna (9. elokuutath) piti Phuketin kansainvälinen lentoasema.

Somsak Pakdeerak, lentoaseman hallintotoimiston johtaja, kertoi The Phuket Expressille: "Rannan siivous on tällä kertaa kunniaksi kuningatar Sirikit's 90th syntymäpäivä tänä tulevana elokuun 12. päivänä."

"Lentokenttäalue on yhteydessä Naiyangin rannalle ja Maikhaon rannalle, joissa molemmat rannat sijaitsevat Sirinatin kansallispuiston alueella Thalangissa."

”Merijätteet on huuhtoutunut rannalle monsuunikauden aikana. Siivouksen tarkoituksena on pitää paikkakuntamme puhtaana, jotta se toivottaa tervetulleeksi enemmän turisteja. On jokaisen vastuulla huolehtia ympäristöstämme yhdessä.” Somsak päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.