PÄIVITYS: Phuket-ravintolan omistajalle määrättiin 1,000 XNUMX bahtin sakko ruoan hintojen puutteellisuudesta

Phuket -

  Phuket Townissa sijaitsevan ravintolan omistajalle määrättiin 1,000 XNUMX bahtin sakko, koska hän ei näyttänyt ruokalistalla selvästi ruoan hintoja.

Edellinen tarinamme:

Turistit ovat kuulemma valittaneet ruuan hinnoista paikallisessa kuuluisassa vanhassa ravintolassa Phuket Townissa, mutta omistaja on myös vastannut ja todennut, että raaka-aineiden hintojen ja suurten annosten nousun vuoksi määrä on kohtuullinen.

Phuketin kauppatoimiston virkamiehet eilen (8. elokuuta).th) tarkasti ravintolan viime viikolla sosiaalisessa mediassa levinneiden valitusten jälkeen.

Ravintolan nimi on "Go Song Kon Boran" (Go Song Ancient Man) ja omistajan ja kokin nimi on Mr. Boonsert Jongraksawitta (Go Song).

Go Song selitti virkamiehelle asiasta: "Siellä oli 11 ihmistä, yhdeksän aikuista ja kaksi lasta. He tilasivat 11 ruokaa, joista useimmat olivat suuria määriä mereneläviä. Olin jo puhunut asiakkaiden kanssa elintarvikkeiden hinnoista ja siitä, että ne ovat riippuvaisia ​​raaka-aineista, joita olen ostanut markkinoilta, jotka ovat nyt kalliita ja aina erilaisia. Käytän suuria annoksia mereneläviä ja astioiden koko riippuu hänen asiakkaidensa määrästä.

Go Songille on kuitenkin määrätty 1,000 XNUMX bahtin sakko, koska se ei näyttänyt hintoja selkeästi asiakkaille. Kaupan virkamiesten mukaan Go Songin on näytettävä ruokalistalla elintarvikkeiden hinnat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.