Thaimaan poliisi varoittaa, että laittomista kokoontumisista voi saada peräti 2 vuoden vankeustuomio tai 40,000 XNUMX bahtin sakko

KUVA: iLaw

Kansallinen -

Thaimaan kuninkaallinen poliisi varoitti maanantaina 8. elokuuta yleisöä suurista kokoontumisista ja seurusteluista, koska he voivat saada 2 vuoden vankeusrangaistuksen tai 40,000 19 bahtin sakon sääntöjen rikkomisesta Covid-XNUMX:n leviämisen estämiseksi.

Poliisin apulaistiedottaja Krissana Pattanacharoen paljasti, että komissaari Suwat Chaengyodsuk antoi viranomaisille valtakunnallisen tehtävän tarkastaa korkean riskin alueita ja valvoa toimintaa, johon sisältyy suuria kokoontumisia.

Jos niitä löydetään, viranomaiset voisivat kieltää tällaisen toiminnan, jos heillä ei ole lupaa Bangkokin kuvernööriltä, ​​provinssien kuvernööreiltä tai maakuntien hallinnolta, hallituksen tuoreen numeron mukaan kokoontumisen ja suurten kokoontumisten ja Covid-19:ää aiheuttavien seurustelujen kieltämisestä.

Tämä sisältää demokratiaa kannattavien mielenosoittajien rauhanomaiset kokoontumiset, varatiedottaja lisäsi. Mielenosoituksista on kuitenkin ilmoitettava ja BMA:n tai valtion viranomaisten on hyväksyttävä ne tästä elokuusta alkaen.

Jos ei, järjestäjät voidaan tuomita julkishallinnon hätätilannelain rikkomisesta enintään 2 vuoden vankeusrangaistukseen ja/tai 40,000 XNUMX bahtin sakkoon. Tästä huolimatta Krissana väitti, että sääntöä ei suunniteltu erityisesti rajoittamaan sananvapautta tai mielenosoituksia, vaan pikemminkin varmistamaan kaikkien terve ja pysäyttämään Covid.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.