Thaimaan kansanterveysministeriö ilmoittaa Covid-19-koronaviruksen lieventämisestä valvonnan alaisena tartuntataudina 1. lokakuuta mennessä

Kansallinen -

Thaimaan kansanterveysministeriö aikoo julkistaa Covid-19-koronaviruksen maassa valvottavana tartuntataudina lokakuun 1. päivään mennessä.

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul paljasti lehdistölle maanantaina 8. elokuuta, että ministeriö esittää tartuntatautikomitealle 19. lokakuuta mennessä Covid-1:n luokittelua vaarallisesta tartuntataudista seurannassa olevaksi tartuntataudiksi.

Syyskuun 1. päivästä alkaen Covid-19-potilaat voivat hakea Covid-19-lääkkeitä sairaaloista ympäri maan ilman kansanterveyden rekisteröintiä tai toimenpiteitä. Ministeri korosti myös lääkintätarvikkeiden riittävyyttä ja tehokasta tukijärjestelmää tartuntojen varalle.

”Lentoutumista seurannassa olevaan tartuntatautiin ehdotetaan akateemiselle toimikunnalle ja tartuntatautilautakunnalle. Sen pitäisi tulla voimaan lokakuun 1. päivästä eteenpäin”, Anutin sanoi.

Samaan aikaan yleisöä muistutetaan elämään Covid-19:n kanssa turvallisesti ennaltaehkäisevien toimenpiteiden mukaisesti huolimatta tulevaisuuden lieventämisestä.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/