Seitsemänvuotias tyttö kuoli laukaukseen sen jälkeen, kun yhdeksänvuotias poika avasi vahingossa tulen Rassadassa Phuketissa

Rassada -

Seitsemänvuotias tyttö kuoli laukaukseen sen jälkeen, kun yhdeksänvuotias poika oli vahingossa avannut tulen talossa Rassadassa.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Sarawut Chooprasit kertoi Phuket Expressille tänään (8. elokuuta)th), "Viikonloppuna saimme sairaalasta ilmoituksen, että seitsemänvuotias tyttö kuoli ampumahaavaan."

”Yhdeksänvuotias poika, joka on hänen sukulaisensa, avasi vahingossa tulen sukulaisensa talossa, jonka ensimmäisessä kerroksessa pidettiin uuden talon siunausseremonia. Poika ja tyttö leikkivät makuuhuoneen toisessa kerroksessa."

"Poika löysi käsiaseen säilytyslaatikosta. Hän luuli, että se oli leluase. Hän osoitti aseen tyttöä kohti ja painoi sitten liipaisinta. Luoti osui tytön vasempaan rintakehään ja tyttö julistettiin myöhemmin kuolleeksi.

"Poika ei ole joutunut oikeustoimiin tässä tapauksessa, koska hän on alle 12-vuotias ja se oli traaginen onnettomuus. Tytön perhe ei myöskään halua muita oikeustoimia, koska he ovat sukulaisia."

Phuketin poliisi ei nosta syytteitä vanhempia vastaan ​​aseen hallussapidosta, eikä heti ollut selvää, oliko ase laillinen omistus tai miksi sitä ei ollut lukittu ja turvattu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.