Viranomaiset tarkastavat Phuketin Kamalan viihdepaikat paloturvallisuuden varmistamiseksi

Kamala, Phuket -

  Viranomaiset tarkastivat viime viikonloppuna Kamalan viihdepaikat paloturvallisuuden varmistamiseksi.

Ryhmä Kamalan virkamiehiä tarkasteli Kamalan viihdepaikkoja. He tarkastivat paloturvallisuuden, kuten palosammuttimet, palouloskäynnit, kyltit ja palontorjuntajärjestelmät tapahtumapaikkojen sisällä.

Viihdepaikan pitäjät ovat tehneet yhteistyötä viranomaisten kanssa osoittaakseen, että heillä on asianmukaiset paloturvallisuusvaatimukset. Useimmissa viihdepaikoissa oli kaikki vaaditut paloturvallisuustoimenpiteet, mutta joissakin on muutettava ja parannettava turvavarusteita ja palo-uloskäyntejä.

Tarkastus seuraa Thaimaan pääministeri Prayut määräsi elokuun 5. päivänä vakavan tutkimuksen tulipalo "Mountain B" -viihdekeskuksessa Sattahip-alueella Chonburissa, tappaen nyt 15 ja loukkaantuneen 40 ihmistä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.