Itävaltalainen mies, jolla on 12 pidätysmääräystä, pidätettiin Phuketissa väitetysti sekaantumisesta huumeisiin ja petokseen

Phuket-

Itävaltalainen mies, jolla on 12 pidätysmääräystä, on pidätetty Phuketissa, koska hänen väitetään osallistuneen huumeisiin ja petokseen Itävallassa.

Phuketin maahanmuuttovirasto ilmoitti pidättäneensä Davidin, 37, Itävallan kansalaisen. Maahanmuuttaja salasi hänen sukunimensä. Häntä etsitään etsintäkuulutettuna Itävallasta, jossa hänen väitetään osallistuneen laittomasti huumeisiin, petokseen ja laittomien aseiden hallussapitoon.

Hänestä on tämän vuoden toukokuun jälkeen annettu yhteensä 12 pidätysmääräystä. Hänen Itävallan passinsa oli peruutettu viime vuoden joulukuussa ja Itävallan suurlähetystö ilmoitti Thaimaalle etsimään häntä.

David saapui Thaimaahan 7. kesäkuutath tänä vuonna ja rekisteröi asuinosoitteensa Phuketiin. Virkamiehet huomasivat lopulta, että hän asui taloyhtiössä Rawaissa. Hänet pidätettiin, kun hän opiskeli thai-nyrkkeilyä, ja hänet lähetetään takaisin Itävaltaan.

Oli epäselvää, kuinka David pääsi Thaimaahan perutulla passilla ja oliko hänellä eri passi vai kaksoiskansalaisuus. Maahanmuutto ei heti vastannut tähän kysymykseen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.