Phuketin vaiheet "Thailand Surfing Championship 2022" ja "Phuket Surf x Beat 2022" Kata Beachillä tänä viikonloppuna

Kata, Phuket -

Phuketin matkailuyhdistykset järjestivät yhdessä "Thailand Surfing Championship 2022" ja "Phuket Surf x Beat 2022" Kata Beachillä tänä viikonloppuna 6.-7. elokuuta, houkutellen lukuisia kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​matkailijoita.

Thaimaan Surfing Associationin ja Phuket Provincial Business Associationin yhteistyössä toteutetuissa tapahtumissa oli monia aktiviteetteja, kuten luistelua, maajoukkueen urheilijoiden surffaustunteja, DJ:itä, rantajoogaa, b-boy-esityksiä, uima-asujen muotinäytöksiä, palkinto- voittaneita elokuvanäytöksiä, musiikkiesityksiä, tuliesityksiä jne.

Surffauskilpailu järjestettiin toista kertaa Kata Beachillä, koska se oli kuuluisa ja kaunis turistikohde saarella. Tapahtuman tarkoituksena oli myös piristää kotimaan matkailutaloutta ja vesiurheilua paikallisille yrittäjille Phuketissa pitkän Covid-19-epidemian tauon jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.