PÄIVITYS: Phuketin yökerho, jossa kohtalokas ammunta tapahtui, määrättiin sulkeutumaan 30 päiväksi

Phuket -

  Yökerho, jossa kohtalokas ampuminen tapahtui aiemmin tällä viikolla, on määrätty suljettavaksi 30 päiväksi.

Aiemmat tarinamme:

35-vuotiasta Phuketin yökerhon vartijaa syytetään murhasta, joka johtui aseellisista kiistelystä klubin kävijän kanssa aiemmin tällä viikolla.

Phuketin varakuvernööri sanoi, että sellaisen yökerhon omistajan, jossa kuolemaan johtanut ammuskelu tapahtui aiemmin tällä viikolla, on tavattava asiaankuuluvat viranomaiset ennen kuin ryhdytään mihinkään lisätoimiin.

PÄIVITYS TARINA:

Phuketin varakuvernööri Anuparp Rodkwan Yodrabam on antanut määräyksen tänään (5. elokuuta)th).

Herra Boonert Navet, jolla on SOD-nimisen yökerhon lupa, kertoi poliisille tapahtumapäivänä, että yökerho oli sulkeutumassa. Kuitenkin satoi ja jotkut asiakkaat olivat edelleen jumissa tapahtumapaikalla. Uhri ja hänen ystävänsä olivat jo lähteneet yökerhosta."

"Klo 4:00 herra Manas Saeeiew yksi yökerhon vartijoista näki taistelun yökerhon edessä uhrin kanssa. Hän yritti pysäyttää tapahtuman, mutta uhri viilteli häntä miekalla. Odd (thaimaalainen nimi), toinen vartija, yritti pysäyttää uhrin ennen kuin tämä avasi tulen."

Määräyksessä todettiin: "Yökerho on avattu laillisen ajan kuluessa, joka on klo 6-00. Yökerho päästi tuliaseen yökerhoon, eikä vartijalla ole lupaa kätkemiseen, vaikka ase oli laillisesti omistettu. . Todisteet ja syyt, jotka herra Boonlert on antanut upseereille, eivät riitä sulkemisen välttämiseksi."

"SOD-yökerhon toimilupa on keskeytetty 30 päiväksi 5. elokuuta alkaenth syyskuuhun 3rd, 2022." Tilaus päättyi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.