Thaimaan matkailuviranomainen ehdottaa virallisesti viihdepaikkojen laillisten aukioloaikojen pidentämistä klo 4 turistialueilla, kuten Phuket ja Pattaya

Thaimaa -

 Matkailu- ja urheiluministeriö aikoo tehdä virallisesti ehdotuksen COVID-19-tilannehallintokeskukselle (CCSA) viihdepaikkojen aukioloaikoja pidennetään klo 4 asti tästä sesonkiajasta lokakuussa.

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn totesi Thaimaan tiedotusvälineille: "Matkailu- ja urheiluministeriö ehdottaa CCSA:lle, että matkailukohteiden viihdepaikkojen aukioloaikoja pidennettäisiin klo 4 asti tästä lokakuusta alkaen. Tämä johtuu siitä, että tämä aika vuodesta tulee olemaan matkailun sesonkiaika, jossa on paljon turisteja. Tätä lakimuutosta varten tunnistamamme matkailukaupungit ovat Bangkok, Pattaya, Krabi, Phuket, Koh Samui ja Chiang Mai.

"Aukioloaikojen pidennykset ovat kuitenkin tietyillä vyöhykkeillä turistikaupungeissa, kuten Bangkokissa Khaosan Roadilla, Walking Streetillä Pattayalla ja Bangla Roadilla Patongissa. Laajennus ei koske koko kaupungin rajoja, vaan vilkkaimpia viihdealueita." Phiphat lisäsi.

"Ehdotamme tätä ideaa CCSA:lle ensi kuussa. Jos he hyväksyvät, tunnin jatko aloitetaan lokakuussa. Kuitenkin myös maakuntien kuvernöörien on hyväksyttävä." Phipha päätti.

TPN toteaa, että tämä on vain ehdotus ja on kyseenalaista, hyväksyttäisiinkö se seuraavan a suuri yökerhopaloshootoutja asiakkaan vartijan murha kolmessa eri tapahtumassa eri puolilla maata.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.