Thaimaan kansanterveysministeri Anutin vierailee Phuketissa pitämässä seminaaripuheita julkisen terveydenhuoltojärjestelmän kehittämiseksi

Phuket -

  Thaimaan kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul vieraili Phuketissa eilen (5th), pitämässä puheen suuressa kansanterveysjärjestelmän kehittämisseminaarissa.

Pamookkoo Resort Phuketissa yli 400 lääkäriä ja kansanterveysviranomaista liittyi seminaariin Anutinin ja lääkäri Somsak Akksilpin, lääketieteellisten palvelujen osaston (DMS) pääjohtajan kanssa.

Anutin sanoi seminaarissa: ”Tavoitteemme on tarjota ihmisille parhaat terveyspalvelut talouden ja maan kehittämiseksi. Olemme tehneet parhaamme Covid-19-pandemian aikana. Thaimaahan saapuu nyt lisää turisteja ja sijoittajia tekemämme työn ansiosta.

Lääkäri Somsak lisäsi: "Olemme valmiita lääketieteen kehitykseen ja palveluihin tukemaan Thaimaata "älykkäillä sairaaloilla", "tarkkuuslääketieteellä", telelääketieteellä ja tekoälyjärjestelmillä. Potilaat ovat tärkein huolemme."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.