Thaimaan viihdetyöntekijät valittavat väitetyistä laittomista ulkomaalaisista työntekijöistä Phuketissa

Phuket -

  Viihdetyöntekijöiden edustaja lähetti asianomaisille viranomaisille kirjeen tukahduttaakseen väitetyt laittomat ulkomaalaiset työntekijät.

Prompiriya Thamuppatam, 37, meni Damrongtham Center Phuketin toimistoon (oikeusasiamiehen toimistoon) kirjeellä 5. elokuuta varhain iltapäivällä.

Mr. Prampiriya totesi kirjeen välityksellä: "On monia ulkomaalaisia, jotka käyttävät turistiviisumeja ja työskentelevät Phuketin viihdepaikoissa DJ:nä, laulajina, muusikoina, tanssijoina, vastaanottovirkailijana, tarjoilijana, tarjoilijana, baarimikona ja baaripäällikkönä. Heillä ei ole työlupia. Monet heistä ovat ylittäneet oleskelua useiden vuosien ajan, mutta yksikään poliisi ei ole tarkistanut näitä asioita. Tämä on vaikuttanut thaimaalaisiin työntekijöihin, koska monet meistä ovat työttömiä ja mahdolliset työpaikat täytetään ulkomaalaisilla. Meillä ei ole ongelmia laillisesti palkattujen, veroa maksavien ulkomaalaisten työntekijöiden kanssa, mutta meillä on ongelmia laittomien työntekijöiden kanssa, jotka ottavat kipeästi kaivattuja työpaikkoja Thaimaan kansalaisilta."

Phuketin maakunnan työtoimiston johtaja Pichit Singthongkam kertoi The Phuket Expressille: "Raportoimme näistä ongelmista asianmukaisille virkamiehille tutkintaa varten."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.