Viranomaiset tarkastavat Patongin viihdepaikat paloturvallisuuden varmistamiseksi

Patong, Phuket -

  Viime yönä (5. elokuuta) viranomaiset tarkastivat Patongin Bangla Roadin viihdepaikat paloturvallisuuden varmistamiseksi.

Ryhmä Kathun virkamiehiä tarkasti Bangla Roadin viihdepaikat. He tarkastivat paloturvallisuuden, kuten sammuttimet, palouloskäynnit, kyltit ja palontorjuntajärjestelmät tapahtumapaikkojen sisällä.

Viihdepaikan pitäjät ovat tehneet yhteistyötä viranomaisten kanssa osoittaakseen, että heillä on paloturvallisuus. Useimmissa viihdepaikoissa oli kaikki vaaditut paloturvallisuustoimenpiteet, mutta joissakin on muutettava ja parannettava turvavarusteita ja palo-uloskäyntejä.

Tarkastus seuraa Thaimaan pääministeri Prayut määräsi eilen 5. elokuuta vakavan tutkimuksen tulipalo "Mountain B" -viihdekeskuksessa Sattahip-alueella Chonburissa eilen varhain, tappaen nyt 14 ja loukkaantuneen 34 ihmistä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.