Thaimaa raportoi neljännen vahvistetun apinarokkotapauksensa Bangkokissa

Kansallinen -

Thaimaan neljäs apinarokkotapaus vahvistettiin thaimaalaisen naisen, 22, kanssa, jolla oli läheinen kontakti ulkomaalaisen miehen kanssa viihdepaikalla Bangkokissa.

Tohtori Opas Karnkawinpong, Department of Disease Control -osaston pääjohtaja, kertoi Associated Pressille perjantaina 5. elokuuta, että naispotilas vieraili säännöllisesti pääkaupungin viihdepaikoilla kerran viikossa ja oli kuulemma läheisessä yhteydessä ulkomaalaisen kanssa.

Potilaalla alkoi lievä kuume 29. heinäkuuta, mutta hän jatkoi vierailua saman alueen tapahtumapaikoissa sekä thaimaalaisten että ulkomaisten ystävien kanssa. Seuraavana päivänä hänen kerrottiin alkaneen olla rakkuloita käsissä ja jaloissa ennen kuin ne levisivät kaikkialle hänen kehoonsa, myös sukupuolielimiin.

22-vuotias potilas hakeutui sitten sairaalahoitoon Samut Prakanissa 3. elokuuta. Hänen näytteensä kerättiin ja testattiin Chulalongkornin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa ja lääketieteellisessä tiedekunnassa. Tulokset osoittivat Monkeypox-viruksen havaitsemisen torstaina 4. elokuuta.

Hänet on nyt siirretty Bamrasnaradura-instituuttiin tautien torjuntaosaston läheiseen tarkkailuun vähintään 21 päivän ajan.

Virkamiehet tautien ehkäisystä ja valvonnasta ja Bangkokin terveysministeriöstä tekevät terveystutkimuksia selvittääkseen potilaan riskikontakteja, jotka ovat hänen kämppäkavereitaan ja ystäviään, sekä epäiltyä ulkomaalaista, joka oli hänen lähikontaktinsa tapahtumapaikalta.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.