Thaimaan pääministeri määräsi vakavan tutkimuksen "Mountain B" -palosta Chonburissa, ruumiinavauksen Bangkokissa

Chonburi - 

Thaimaan pääministeri Prayut määräsi tänään 4. elokuuta vakavan tutkimuksen tulipalo "Mountain B" -viihdekeskuksessa Sattahip-alueella Chonburissa varhain tänä aamuna, tiedon mukaan 13 ihmistä on kuollut ja 34 ihmistä loukkaantunut.

Pääministeri esitti surunvalittelunsa ja määräsi toimivaltaiset viranomaiset kiireellisesti antamaan apua ja oikeussuojakeinoja kuolleiden ja loukkaantuneiden omaisille sekä suorittamaan viihdepaikkojen turvallisuustarkastuksen valtakunnallisesti, jotta tilanne ei toistu.

Kaikki 13 ruumista, mukaan lukien 9 miestä ja 4 naista, siirrettäisiin tänä iltana Bangkokin poliisisairaalaan ruumiinavausta varten, joka suoritetaan huomiseen aamuun mennessä, eversti Pongsakorn Thitchot poliisin oikeuslääketieteellisestä virastosta kertoi lehdistölle tänä iltapäivänä.

Ruumiinavausprosessi kestäisi noin tunnin ruumiista kohden. Kaikkien tulosten odotetaan valmistuvan 1-2 päivässä ja poliisi palauttaa ruumiit perheille uskonnollista seremoniaa varten mahdollisimman pian.

Alkuselvityksen mukaan suurin osa paikan sisätiloista vaurioitui täysin, mukaan lukien koristeet, näyttämölaitteet, valo ja ääni sekä katot. Palon syttymissyytä tutkitaan parhaillaan.

Paikan omistaja kertoi poliisille kuulustelussa, että pubi sai kansanterveysmääräysten mukaisesti myydä ja tarjoilla alkoholijuomia. Tapahtumapaikan rakenne kuitenkin mukautettiin suljetuksi alueeksi ilman luvattomia laajennuksia ja kunnollista palo-uloskäyntiä.

He ilmoittivat, että eilen oli sähkövika, joten he kutsuivat sähköasentajan korjaamaan katon yläpuolella olevan valaistuksen. Poliisi jatkaa tämän jälkeen tutkintaa, olivatko nämä korjaukset syttymissyy vai eivät.

Kaikki "Mountain B":n työntekijät ja henkilökunta, mukaan lukien sähköasentaja, jonka kerrottiin saapuneen eilen korjaamaan valaistusjärjestelmää, kutsuttiin kuulusteltavaksi poliisiasemalle tänä iltapäivänä.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/