Vuoristo B:n tulipalossa eloonjääneiden uhrien mukaan pubissa oli yksi uloskäynti, mutta uhreille luvattiin korvauksia

KUVA: Sawang Rojjana Sathan Sattahip

Pattaya -

Useat Mountain B -klubin tulipalon eloonjääneet uhrit kertoivat, että katossa olevat ääntä vaimentavat vaahtomuovipaneelit syttyivät tuleen, sulaivat ja putosivat alla olevien pubin kävijöiden päälle tappaen 14 ihmistä, jotka eivät päässeet pakoon pubin edessä olevan ainoan uloskäynnin kautta.

Naispuolinen eloonjäänyt uhri Mountain B -palossa, joka tappoi tähän mennessä 14 ihmistä, joista 13 oli pubissa ja 1 sairaalassa. Hän on ilmaissut hirvittävän kokemuksensa pubissa hengaillessaan ennen kuin helvetti pääsi valloilleen.

"Join ystäväni kanssa Mountain B:n sisällä", uhri kertoi kuuluisalle TV-juontajalle. ”Se oli noin puolenyön tienoilla; pubi oli melko pimeä, mutta ei niin täynnä. Istuin selkä musiikkilavaa päin, juon ja juttelin, ja yhtäkkiä kuulin korvia räjähtävän räjähdyksen, joka käänsi jokaisen pään lavalle, jossa myös bändi pysähtyi.

Eloonjäänyt uhri, joka ei loukkaantunut, jatkoi: ”Tämä tapahtui silloin. Liekin peittämä kattopala putosi lavalle ja sitä seurasi useita muita kappaleita, jotka kaikki olivat liekeissä kuin tulisade. Ystäväni ja minä pääsimme pakoon etuportin läpi, koska istuimme hyvin lähellä sitä, mutta monet muut lavan lähellä eivät päässeet sinne."

TV-juontaja kysyi sitten DJ:ltä, kuka myös selvisi tapauksesta. "Olin erittäin onnekas, koska menin pubin ulkopuolella olevaan wc-tilaan ja olin menossa takaisin sisään, kun näin pomoni juoksevan ja huutavan minua juoksemaan", DJ sanoi ja jatkoi synkästi. "Seurasin häntä ja juoksin, mutta sitten hän palasi palavaan pubiin auttamaan muita, jotka eivät päässeet sinne."

Tämän pubin laulaja, joka soitti tavallisesti maanantaina, sanoi Facebookissa: "Se, mitä aina toivoin, ettei koskaan tapahtuisi, tapahtui tänään. Pelkäsin aina soittamista tässä pubissa, koska sillä oli ainoa, pieni uloskäynti etäpuolella. Lavan takana oleva ovi oli yleensä bändiä varten ja se lukittiin heti kun kaikki olivat sisään. Kaikkien pään yläpuolella oli myös paljon ääntä vaimentavia vaahtomuovipaneeleja, jotka olivat palavia. Joka maanantai kuvittelin aina leikkiväni Santika-pubissa, joka paloi ja tappoi paljon ihmisiä kauan sitten. Rukoilen, että kaikki ovat turvassa."

Kuitenkin "Imm", toinen laulaja, joka lauloi Mountain B:ssä viime yönä, julistettiin virallisesti kuolleeksi yhdessä 14:n kanssa.thers.

Chonburin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osasto on perustanut pubiin komentokeskuksen auttamaan uhreja taloudellisen korvauksen osalta. Aluksi kaikille loukkaantuneille annetaan 4,000 13,300 bahtia tai 29,700 XNUMX bahtia, jos he joutuvat vammautumaan vammojen vuoksi. Jokaisen uhrin omaisille maksetaan XNUMX XNUMX bahtia tai kaksinkertainen, jos vainaja on elättäjä.

TPN totesi, että Thaimaan sisäministeri Anuphong Paochinda oli kuulemma järkyttynyt tapauksesta sanoen, että tämä tapahtumapaikka oli rakennettu laittomasti, sillä ei ollut asianmukaista lupaa ja se suljettiin useita kertoja laillisten aukioloaikojen rikkomisen vuoksi.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.