Phuket järjestää Surf X Beat Series 2022 -tapahtuman Kata Beachillä

Kata, Phuket -

Surf X Beat Series 2022 Kata Beachillä järjestetään tänä viikonloppuna!

Kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään huomenna (6th) ja sunnuntaina (7. elokuutath).

Luvassa on DJ:itä, laulajia, tanssijoita ja mukavia kappaleita Saxophone-yhtyeeltä. Tapahtumassa esitellään myös Quick Silver & Rip curlin paloshow ja rantamuotinäytös, Surf Clinique ja -paja, käsintehty- ja askarteluliikkeet, ruoka-autot ja paljon muuta.

Tapahtuma alkaa klo 4 alkaen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.